Programok‎ > ‎

Táborok, Kirándulások


Nyári tábor, Balatonszepezd, 2017.

Péter Patay, 2016. jún. 1. 3:36   [ 2017. máj. 4. 8:40 frissítve ]

Szent István Általános Iskola, nyári tábor 2017, Balatonszepezd - Jelentkezési lap

2017. május 4-től fogadjuk a jelentkezéseket a balatonszepezdi nyári táborba! 
  
Aki már részt vett a korábbi évek nyári táborain, tudja, miért érdemes jelentkezni. Aki még nem táborozott velünk Balatonszepezden, az is biztosan hallott már róla, itt az ideje, hogy személyesen is kipróbálja ezt a remek programot!
9 nap, 8 éjszaka teljes ellátással, sok-sok programmal, kirándulással, fürdéssel, játékkal, nevetéssel... és a vérharkályok támadására is számítanunk kell, mert kémeink jelentése szerint szemet vetettek a táborunkra...
  
Búcsú

FIGYELEM!!!
Kérjük, gondosan olvassák el a jelentkezés módját és feltételeit! Csak a meghirdetett módon leadott jelentkezéseket tudjuk elfogadni!

A tábor időpontja: 2017. augusztus 10-18. (9 nap, 8 éjszaka)
Helyszíne: Belváros-Lipótváros Balatonszepezdi Ifjúsági Tábora
Részvételi díj: 38 000.- Ft (V. kerületieknek); 43 000.- Ft (kerületen kívülieknek)

A részvételi díj a tábor valamennyi költségét (szállás, étkezés, utazás, programok, belépők, póló, jutalmak, stb.) tartalmazza! A részletes programot hamarosan közöljük.

A jelentkezés módja:
A jelentkezési lapokat kérjük, lehetőség szerint az interneten szíveskedjenek kitölteni, az űrlap 2017. május 4-én délután 16 órától elérhető és online kitölthető a jobb oldali hasábban, vagy az alábbi linkre kattintva: 


A Jelentkezési lap rendelkezésre áll nyomtatott formában is. A nyomtatott változatot pontosan és hiánytalanul kitöltve a titkárságon, vagy a táborvezetőnél kell leadni. Határidő: 2017. május 31.
A jelentkezés az előleg (10 000.- Ft.) befizetésével válik érvényessé. Az előleg befizetésének határideje: 2017. június 30.
A táborba szóbeli jelentkezést nem fogadunk, és előleget csak a jelentkezési lap beérkezése után veszünk át!

Túljelentkezés esetén a rangsorolás elsődlegesen a jelentkezés időrendjében történik, de a szervezők fenntartják egyéb szempontok (magatartás, szorgalom, megbízhatóság, korábbi tapasztalatok) figyelembevételének lehetőségét is. 

1-1 of 1