Nyári tábor, Balatonszepezd

Péter Patay, 2016. jún. 1. 3:36   [ 2016. aug. 25. 21:21 frissítve ]

Szent István Általános Iskola, nyári tábor 2016, Balatonszepezd - Jelentkezési lap

Hosszas tervezgetés, számolgatás és sok-sok kényszerű halogatás után végre itt a lehetőség,
  
2016. május 31-től fogadjuk a jelentkezéseket a balatonszepezdi nyári táborba! 
  
Aki ismeri a szepezdi tábort, annak valószínűleg nem kell sok biztatás. Aki még nem ismeri, itt az alkalom, hogy felfedezze! 
Kell ennél több? 9 nap, 8 éjszaka teljes ellátással, sok-sok programmal, kirándulással, fürdéssel, játékkal, nevetéssel... és a vérborzok is bejelentették, hogy idén meglátogatnák, talán meg is támadnák a táborunkat... :)
  
FIGYELEM!!!
Kérjük, gondosan olvassák el a jelentkezés módját és feltételeit! Csak a meghirdetett módon leadott jelentkezéseket tudjuk elfogadni!

Búcsú

A tábor időpontja:
 2016. július 31-augusztus 8. (9 nap, 8 éjszaka)
Helyszíne: Belváros-Lipótváros Balatonszepezdi Ifjúsági Tábora
Részvételi díj: 37 000.- Ft (V. kerületieknek); 42 000.- Ft (kerületen kívülieknek)

A részvételi díj a tábor valamennyi költségét (szállás, étkezés, utazás, programok, belépők, póló, jutalmak, stb.) tartalmazza! A részletes programot hamarosan közöljük.

A jelentkezés módja:
A jelentkezési lapokat kérjük, lehetőség szerint az interneten szíveskedjenek kitölteni, az űrlap 2016. május 31-én délelőtt 10 órától elérhető és online kitölthető a jobb oldali hasábban, vagy az alábbi linkre kattintva: 


A Jelentkezési lap rendelkezésre áll nyomtatott formában is. A nyomtatott változatot pontosan és hiánytalanul kitöltve a titkárságon, vagy a táborvezetőnél kell leadni. 
A jelentkezés az előleg (10 000.- Ft.) befizetésével válik érvényessé. Az előleg befizetésének határideje: 2016. június 30.
A táborba szóbeli jelentkezést nem fogadunk, és előleget csak a jelentkezési lap beérkezése után veszünk át!

Túljelentkezés esetén a rangsorolás elsődlegesen a jelentkezés időrendjében történik, de a szervezők fenntartják egyéb szempontok (magatartás, szorgalom, megbízhatóság, korábbi tapasztalatok) figyelembevételének lehetőségét is. 
Comments