Kezdőlap‎ > ‎

ILR Felhasználási feltételek

A Szent István Énekes Iskola Információs és Levelezőrendszerének (ILR) valamennyi felhasználója regisztrációs kérelmével nyilatkozik, hogy megismerte és tudomásul vette az oldal üzemeltetőjének (Google Webhelyek) Általános Szerződési Feltételeit.

Valamennyi felhasználó felelősséggel tartozik jelszavának megfelelő szintű biztonságáért és titkosságáért. A nem megfelelően megválasztott, valamint a nyilvánosságra hozott jelszavakkal való visszaélés következményeiért a felhasználó felel.

A rendszer működését, valamint a felhasználók által elhelyezett tartalmakat moderátor felügyeli.

Tilos a rendszer tárhelyén illegális, szerzői jog által védett, valamint a Szent István Énekes Iskola szellemiségéhez méltatlan tartalom elhelyezése. Tilos az ILR oldalait üzleti tevékenység céljára felhasználni, vagy azon üzleti hirdetést elhelyezni. A rendszerben tárolt dokumentumok tartalmáért a felhasználó felel, az esetleges jogkövetkezmények a felhasználót terhelik. A nem kívánt tartalmakat a moderátor előzetes figyelmeztetés nélkül törölheti!
A tartalmi és jogvédelmi korlátozásokkal kapcsolatban a rendszergazda ad - kérésre - részletes felvilágosítást.

Az ILR felhasználói e-mail címeit tilos regisztrálni minden olyan internetes oldalon és szolgáltatásra, mely törvénybe, jó erkölcsbe ütközik, vagy a rendszer működése szempontjából káros vagy veszélyes lehet. Így különösen:
    - torrent, warez és egyéb, illegális letöltési lehetőséget kínáló oldalakra
    - nem ellenőrizhető biztonságú oldalakra, adatbázisokba
    - közösségi oldalakra (iwiw, Facebook,
stb.)
    - felnőtt tartalmakat szolgáltató oldalakra.

(A rendszer biztonságos működése érdekében javasoljuk, hogy az ILR e-mail címeit a felhasználók semmiféle külső regisztrációhoz ne adják meg, azt kizárólag levelezésre használják. Más weboldalak, szolgáltatások regisztrációjához erre a célra létrehozott ingyenes, anonim e-mail cím használata ajánlott.)

Tilos az ILR által biztosított felhasználói és csoportos e-mail címekre reklámlevelet, hoaxot és egyéb kéretlen tartalmat küldeni, valamint a címeket ilyen célra (pl. reklám-adatbázisok részére) átadni.

Az előírások megszegőinek felhasználói fiókját a moderátor előzetes figyelmeztetés nélkül is jogosult felfüggeszteni, ismétlődő szabályszegés esetén végleg megszüntetni. Az ebből eredő hátrányos következmények a felhasználót terhelik!

Módosítva: 2012. szeptember 15.
Comments