Beiskolázás

A Budapest, V.Kerületi Szent István Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola felvételt hirdet komplex művészeti tagozatára.

https://goo.gl/photos/pcx5WDwpjS7SAuck7
Az idén 146 éves, állami fenntartású iskola hagyományos nyolc évfolyamos képzést folytat, melynek keretében az ének-egyházzene és a néptánc tantárgyakat emelt óraszámban oktatja. A komplex művészeti tagozat tanulói a matematika tantárgyat a Polgár Judit sakkmester által kidolgozott Sakkpalota program szerint tanulják. A művészeti tagozat (Szent István Énekes Iskola) kórusa kül- és belföldi fellépései mellett rendszeres liturgikus szolgálatot lát el a Szent István Bazilikában és a Belvárosi Szent Anna templomban. 

2017. szeptemberében induló első évfolyamunkra várjuk olyan nagycsoportos óvodások és szüleik jelentkezését, akik szívesen énekelnek és táncolnak, zenei készségeik megfelelőek, támogatják az iskola hagyományos, polgári nevelési elveit, s elfogadóak a keresztény értékrend iránt. Tanulóinktól és családjuktól nem várunk vallási elkötelezettséget!

Szeretettel várjuk az érdeklődőket, jelentkezőket felsőbb évfolyamainkra is, elsősorban szeptemberben induló 2., 3. és 6. osztályunkba. Zenei és tánc előtanulmányok nem szükségesek, de a jelentkezők képességfelmérő beszélgetésen vesznek részt.


Lengyelország, 2007.
A tagozat működésével, valamint a beiskolázás rendjével kapcsolatban
az iskola ének-egyházzene szakos tanárai adnak részletes felvilágo
sítást elérhetőségeinken.

Ismerkedő, iskola-előkészítő programjainkról (Zsibongó, Játékiskola) a Programok oldalon, A Naptárban, valamint az iskola honlapján (www.szti.hu) és Facebook-oldalainkon találhatnak részletes információt.